Romantiska komedin med Kristen Bell och Adam Brody redan förnyad

Nobody Wants This. Nja, snarare Everybody Wants This. Netflix har redan förnyat den romantiska komedin med Kristen Bell och Adam Brody.

Kristen Bell slog igenom som titelpersonen i Veronica Mars och Adam Brody krossade hjärtan som Seth Cohen i The O.C. 20 år senare bildar de ett osannolikt kärlekspar i Netflix romantiska komediserie Nobody Wants This. 

Joanne är en frispråkig podcaster och agnostiker och Noah en okonventionell judisk rabbi. När de två möts lever de helt olika liv, men känner samtidigt att det finns något mellan dem. Även syskon och föräldrar till trots.

Kristen Bell och Justine Lupe (Succession) spelar systrarna Joanne och Morgan.

De tio avsnitten av Nobody Wants This landade hos Netflix den 26 september och blev genast en tittarframgång, mycket tack vare kemin mellan Brody och Bell. Bara två veckor senare är serien nu förnyad för en andra säsong av Netflix.

Seriens skapare Erin Foster har byggt handlingen på sitt eget liv. När hon mötte sin blivande make förändrades hennes syn på kärlek. Hon tackar Netflix för förnyelsen: “Att skapa Nobody Wants This kommer för alltid att vara en höjdpunkt i min karriär. Jag är så lyckligt lottad som får möjlighet att fortsätta den här berättelsen. Rättvisa åt att sunda relationer är de mest romantiska!”

Erin Foster kommer att fortsätta att vara seriens kreativa röst även i säsong två, men showrunner-ansvaret tas över av Jenni Konner och Bruce Kaplan, mest kända för att ha varit med och producerat Lena Dunhams HBO-serie Girls.