Nya romantiska turer och 1970-tal i Virgin River

En tidig julklapp väntar Virgin River-fansen. Netflix har släppt de första bilderna från säsong sex och meddelat att alla tio avsnitten landar samtidigt lagom till jul.

Inte många serier överlever till säsong sex på Netflix, men det populära romantiska dramat baserat på Robyn Carrs populära kärleksromaner har en trogen publik som burit serien hela vägen dit.

Som varit fallet för allt fler Netflixserier – Stranger Things, You och The Witcher är några exempel – delades den femte säsongen av Virgin River upp i två delar. Först landade tio avsnitt den 7 september. Sedan följde två bonusavsnitt den 30 november.

För den sjätte säsongen är Netflix tillbaka på tio avsnitt. Hela säsongen landar hos streamingjätten några dagar före jul, närmare bestämt den 19 december.

Martin Henderson, den ena av skådespelarna som tillsammans bildar det romantiska huvudparet Mel och Jack, står för regin i ett av avsnitten. Den andra halvan av paret är Alexandra Beckenridge. Övriga ledande skådespelare väntas också återvända.

Den sjätte säsongen bjuder på nya vändningar, kärlekstrianglar och bröllopsdrama men också på obesvarade hemligheter från Mels pappas förflutna som via flashback-scener transporterar tittarna tillbaka till ett magiskt och mystiskt Virgin River på 1970-talet.