Husdröm blir mardröm i No Good Deed med Romano och Kudrow

Dead to Me-skaparen Liz Feldman är tillbaka med en ny mörk Netflixkomedi. I No Good Deed försöker Ray Romano och Lisa Kudrow sälja drömhuset som förvandlas till en mardröm.

Det är två berömda sitcom-stjärnor som möts när Ray Romano (Alla älskar Raymond) och Lisa Kudrow (Vänner) spelar makarna Paul och Lydia Morgan i No Good Deed. Paul är en stressad och pank entreprenör som desperat vill gå i pension, betala av sina skulder och fly Los Angeles. Han tror att lösningen på alla problem är att sälja sitt och hustrun Lydias vackra hem i Los Feliz, men hans tidigare misstag följer honom. 

Flers olika familjer har siktet inställt på villan i spansk 20-talsstil. Men, som det står i Netflix beskrivning av serien, kommer en husaffär att lösa deras problem eller kommer de liksom säljaren att upptäcka att drömhuset ibland kan bli en total mardröm? Allt medan de kämpar för att dölja mörka och farliga hemligheter som dröjer sig kvar i deras långvariga hem så börjar Paul och Lydia inse att det enda sättet att fly det förflutna är att möta det.

Den första teasern avslöjar att de åtta avsnitten av No Good Deed landar hos Netflix den 12 december.

Liz Feldman, som skapade den Emmy-nominerade komedin Dead to Me med Christina Applegate och Linda Cardellini, fick idén till No Good Deed under pandemin. Som många andra tillbringade Feldman många sena nätter på den amerikanska motsvarigheten till Hemnet och sökte maniskt bland bostäderna på Zillow för att hitta en väg ut ur sitt hem. En ganska dyster tillvaro, konstaterar tv-skaparen som har skrivit en roll för Cardellini även i sin nya serie. 

Linda Cardellini spelar här Margo Starling, en perfekt friserad statussökare med begravda hemligheter så det räcker. Teyonah Parris, Abbi Jacobson, Poppy Liu, Luke Wilson, O-T Fagbenle och Denis Leary ingår också i den namnkunniga rollistan. Netflix har släppt bilder på alla huvudkaraktärerna.

Linda Cardellini som Margo.
Teyonah Parris som Carla och O-T Fagbenle som Dennis.
Denis Leary som Mikey.
Abbi Jacobson som Leslie och Poppy Liu som Sarah.
Luke Wilson som JD.