Hoppet lever för nedlagda Yellowstone – sjätte säsong på gång

Bakom kulisserna-dramatiken fortsätter. I höst inleds det som skulle bli finalen på Yellowstone. Nu ser det i stället ut att bli en fortsättning på originalserien med Kelly Reilly och Cole Hauser i centrum.

Taylor Sheridans växande Yellowstone-universum har varit en guldko för Paramount+, men också kantats av bakom kulisserna-dramatik. Redan för över ett år sedan förklarade Paramount Network att originalserien skulle avslutas med säsong fem. Skälet var bland annat en konflikt med stjärnan Kevin Costner i centrum som förklaras mer här.

Nu verkar sagan ha tagit en ny vändning. Nytt liv har gjutits i det moderna westerndramat. Enligt branschsajten Puck vill Paramount+ nu att Yellowstone ska få en fortsättning. Utan Kevin Costner men med Kelly Reilly och Cole Hauser, som spelar fanfavoriten Beth Dutton och hennes make Rip, i de mest framträdande rollerna.

Det förklarar också varför Reillys och Hausers namn inte längre nämns i anslutning till Yellowstone-spinoffen Madison som i stället ska ledas av Michelle Pfeiffer, Kurt Russell och Patrick J Adams.

Kapitel två av säsong fem inleds i november, den 10 november hemma i USA och på ett ännu inte offentliggjort datum på Skyshowtime i Sverige. Huruvida det blir slutet för Yellowstone eller inte återstår alltså fortfarande att se.