Trailer: Stallone åter som maffiaboss i Tulsa

Sylvester Stallone bygger vidare på sitt imperium. I september är han tillbaka i maffiadramat Tulsa King från Yellowstone-skaparen Taylor Sheridan.

Sylvester Stallone spelar maffiaboss i dramat som Taylor Sheridan skapat ihop med Terence Winter (Boardwalk Empire), som är seriens showrunner.

Stallones karaktär heter Dwight “The General” Manfredi. Efter 25 år i fängelse blir han skickad av sin boss att starta verksamhet i Tulsa, Oklahoma. När han inser att hans maffiafamilj kanske inte har hans bästa för ögonen så bygger Dwight sakta men säkert sitt egen ”besättning” utifrån ett gäng osannolika karaktärer. De hjälper honom att etablera ett nytt kriminellt imperium på en plats som för honom lika gärna skulle ha kunnat vara på en annan planet. 

Så här lyder beskrivningen av säsong två: Dwight och hans personal fortsätter att bygga och försvara sitt växande imperium i Tulsa, men just när de börjar få kontroll på läget inser de att de inte är ensamma om vilja göra detta anspråk. Med hot som hänger över dem från maffian i Kansas City och en mycket mäktig lokal affärsman så kämpar Dwight med att hålla familjen och personalen i trygghet samtidigt som han har koll på sina affärer. Plus, att han fortfarande har ofärdig business i New York”.

Här är trailern för säsong två av Tulsa King som kommer till Paramount+ den 15 september. Skyshowtime har inte annonserat datum för den svenska premiären.