Trailer: Jude Law i Star Wars-serien Skeleton Crew

Jude Law, fyra barn och en ny droid. Den första trailern för Star Wars: Skeleton Crew har släppts. Äventyrsserien i Steven Spielbergs anda anländer till Disney+ den 3 december.

Jude Law har en lång meritlista från filmscenen, inklusive två Oscars-nomineringar. I rollen som Jod Na Nawood har den brittiska skådespelaren anslutit till det intergalaktiska universum som numera består av både filmer och tv-serier.

Star Wars: Skeleton Crew är en coming-of-age-historia som enligt skaparna andas Steven Spielberg. Jude Laws karaktär är en före detta jedi som blir ledsagare för fyra barn som upptäckt ett gammalt jeditempel. Barnen spelas av Ravi Cabot-Conyers (Wim), Kyriana Kratter (KB), Robert Timothy Smith (Neel) och Ryan Kiera Armstrong (Fern).

Trailern från Disney och Lucasfilm, som släpptes under faneventet D23 visar deras första möte. Man får också en snabb glimt av en ny droid som introduceras i serien. Nick Frost bidrar med humor när han ger röst åt SM 33.

Seriens sammanfattande beskrivning lyder: “När fyra barn gör en mystisk upptäckt på sin till synes trygga hemplanet går de vilse i en märklig och farlig galax. Att hitta hem och möta osannolika allierade och fiender blir ett större äventyr de någonsin hade kunnat föreställa sig”.

Läs mer om Skeleton Crew här.